Personlig Træning


Vil du gerne føle dig ægte motiveret ved at træne? Blive stærkere, mere spændstig, slankere, glad og fyldt med energi?

Med personlig træning får du et 100 % individuelt tilpasset forløb, der passer til lige det du har behov for – uanset om dit mål er at blive bedre teknisk, blive stærkere eller at tabe dig.
Når du træner med os bliver du lyttet til, tilpas presset uden pisken svinges over dit hoved. Du opnår dine mål med tryghed, sikkerhed og glæde og ja, en del sved.

Vi skræddersyr dit program så det passer nøjagtig til dit behov. Du kan få målt din fedtprocent, bodyage og muskelmasse løbende så du kan se dine fysiske forandringer. Du bliver coachet på din motivation og vi laver også tilpassede hjemme træningsprogrammer efter behov.

Vi er i øjeblikket 2 trænere der tager personlig træning.

Tilmeld

 • slide
 • slide

Rawfit STRONG


Styrke og kredsløbstræning pakket ind i masser af leg, intervaltræning, cirkel –og teamworks-træning. Træningen starter altid med en kort ledopvarmning efterfulgt af dynamiske øvelser med fokus på bevægelighed/ mobilitet.

Herefter følger en træning på ca 40-45 minutter som afslutter med et stræk/ nedkølingsprogram.

Alle kan være med på deres niveau. Vi skalerer øvelserne så alle fra den helt utrænede til den meget øvede får tilpas udfordring.
  Vi bruger kettlebells, reb, gymrings, medicinbolde, slynger og naturen som den er. Bakker, træstammer og sandet indgår også.

Tilmeld

 • slide
 • slide

Rawfit RUN


Rawfit RUN er timen hvor du kommer tilbage til der det hele startede med – nemlig  en bootcamp i skovene omkring  Østre Søbad I Silkeborg.

Timen byder på mere løb over længere distancer. Forskelligt underlag. Forskellige distancer ( op til 800 m ad gangen i streg).

Nogle gange indlægges træning med naturen ind undervejs. Vi skal bruge træstammerne som de står der eller ligger. Andre gange har vi en base hvorfra der løbes ud på forskellig vis. Få redskaber kan også optræde på timen.  Altid for alle niveauer. Dog kræver det at du ikke har diverse løbeskader der udfordrer dig på løb.  

Tilmeld

 • slide
 • slide

Rawfit MIND

 


Rawfit MIND er rawfit træningens nye rolige eftertænksomme koncept time der giver dig tid til mærke, tænke og føle, hvad du gør med din krop når du træner.

Med Rawfit MIND vil vi gerne invitere dig til at komme ned i tempo fra vores travle hverdagsliv ved at arbejde langsommere med en mere nuanceret opmærksomheden på teknik, kropskontrol og åndedræt.

Indholdet i træningen er ligeså forskelligartet fra gang til gang som på de andre hold, og holdet er stadig for alle niveauer. Vi bruger stadig hele kroppen hver gang, samt arbejder både med kredsløb og styrketræning, som vil føles hårdt, men på en anderledes måde.

Timen vil være opbygget af øvelser fra yoga, styrketræning, mindre krævende kredsløbstræning samt meditative øvelser

Tilmeld

 • slide
 • slide

Rawfit MOM


Kom tilbage til din krop på ny eller opnå en stærk modstandsdygtig krop med øvelser der styrker dig indefra og ud. Vi tester mavemusklernes tilstand inden vi går i gang og arbejder ud fra den enkeltes fysiske niveau. Vi træner primært de skrå mavemuskler, styrker muskulaturen omkring hofter og bækken, så du vil opleve at få din bagdel tilbage.

Ryggen har stort omdrejningspunkt hos os, da den ofte er blevet og bliver udfordret under graviditet og barsel. Træningen indeholde mest styrke men også kredsløbstræning i form af små løbeture. ( Kun i forår og sommerhalvåret. Om vinteren er vi inden døre) Alle øvelser er tilpasset den enkeltes niveau.

Udstræk og afslapning i sidste del af timen er også et vigtigt og kærkomment element af den ofte trætte ”mor-krop”.

Holdet har kun 10 pladser og kører med 2 måneders interval. Du tilmelder dig for 2 måneder ad gangen.

Kropsanalyse med måling af :Bodyage,fedtprocent samt muskelmasse kan vælges som tilkøb for 75,-/pr.gang.

Man får ligeledes et træningsprogram tilsendt lige før forløbets opstart.

OBS OBS OBS
Der starter løbende nye hold - Kig her for at finde næste holdopstart

Se kommende hold og tilmeld dig her

 

 • slide
 • slide
 • slide

Hvorfor træne hos Rawfit Concept?


VORES TRÆNERE

Alle vores trænere har års erfaring med træning. Flere af dem er tideligere top atleter.

TRÆNING I DET FRI

Vi træner i verdens bedste træningslokaler - Naturen

SIMPEL OG RÅ TRÆNING

Træningen vil føles hård og vil i afmålte doser skubbe til dine grænser fysisk og mentalt.

Testimonials


Facebook Feed

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på tilbud, nye produkter og en masse mere, med Rawfit Concepts nyhedsbrev.

Klüwersgade 8
8600 SIlkeborg
Tlf: 22 80 23 73
Email: Info@rawfitconcept.dk
CVR: 36466030
Konto: 2380 4387 906490
Mobilepay: 22-802373

Betingelser og vilkår

Wordpress hjælp & support