UDEn stress

UDEn stress

UDEn stress

UDEn stress

UDEn stress er et kursustilbud til alle, der har brug for redskaber til at finde mere ro og nærvær i hverdagen. Det vil være særlig givende for dig, der oplever symptomer på stress og måske er sygemeldt med stress.

 

Naturen og kropsligt nærvær er nogle af de stærkeste redskaber til at opnå mental ro og kropslig lindring. Skoven, træerne og vandet stiller ingen krav til os og beder os ikke om noget. Naturen er der og vi er en del af den. Naturen inviterer os til at være, sanse og finde ro.

 

UDEn stress tager udgangspunkt i det hele menneske, og dets dybtliggende glæde ved at være i kontakt med naturen. Vi stiller skarpt på, hvad stress er og hvorfor den hverdag, mange har i dag, kan give uhensigtsmæssig stress. Vi bruger naturen og kroppen som adgang til at berolige nervesystemet og sænke stressniveauet.

På kurset arbejder vi med:

 • Hvordan naturen kan hjælpe nervesystemet og hjernen til at restituere
 • Åndedrætsøvelser der beroliger nervesystemet og virker stressreducerende.
 • Nærværsøvelser som sætter fokus på kropslig og sanselig tilstedeværelse i nuet.
 • Yogainspirerede øvelser der kæder vejrtrækning og bevægelse sammen.
 • Let styrketræning som aktiverer forskellige muskelgrupper og giver en naturlig træthed.
 • Små lege der får dig til at give slip og grine samtidig med, at du kortvarigt får pulsen op.

 

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

UDEn stress vil give dig følelsen af frirum, roen fra naturen, naturlig træthed i kroppen, samvær og sparring med andre samt konkrete redskaber til at håndtere stress.

 

Du tilmelder dig forløb på 6 gange med én mødegang om ugen. Der er plads til max 10 på holdet.

Mandage kl. 16.30-18.30, start 2. sep.

Tirsdage kl. 13.00-15.00, start 3. sep.

Torsdage kl. 9.30-11.30, start 5. sep. 

Vi mødes ved Østre Søbad ved Almindsø, dog mødes torsdagsholdet ved Aggerholm strand ved Almindsø. Herfra bevæger vi os ud i naturen. Du skal have tøj på til bevægelse, medbringe et underlag og en ekstra trøje og evt et tæppe til stillesiddende aktivitet. Der er rig mulighed for at bade i søen efterfølgende og nyde en kop kaffe med de andre på stranden.

 

UDEn stress workshop

Vi udbyder lige nu to workshops, hvor vi arbejder med de samme elementer som på kurset. Du får en oplevelse af, hvad naturen og det kropslige nærvær kan give dig.  De to workshops er tænkt som enkeltstående, men du er selvfølgelig velkommen til at deltage to gange.
Søndag den 25. aug. og søndag den 15. aug. begge dage kl. 9-11.
Pris: 150 kr. for medlemmer og 200 kr for ikke-medlemmer.

 

Karen_ved-tekst.jpgOm underviseren

UDEn stress varetages af Karen Dalgaard, der er kandidat i Idræt og Sundhed med særligt fokus på friluftsliv og koblingen mellem idræt og læring. Karen har tidligere arbejdet med undervisning og forskning på universitet og som højskolelærer. Hun er uddannet yogalærer og har flere års erfaring med undervisning heri. Karen har taget uddannelse Natur, Krop & Psyke, der bygger på evidensbaseret viden og fokuserer på, hvordan vi aktivt kan bruge naturen til restitution og genopbygning. Karen har oplevet stress på egen krop, der har betydet flere måneders sygemelding og resulteret i jobskifte.
 

Du er velkommen til at kontakte Karen, hvis du har spørgsmål til kurset:

M: udenstress@rawfitconcept.dk

T: 26 81 81 47

PRIS

UDEn stress forløb PRIS: 1250,-

Opstartstilbud for medlemmer hos Rawfit Concept: Frem til 26. aug. er der 50 % på forløbet. Skriv til udenstress@rawfitconcept.dk og få tilsendt rabatkode. 
 

Facebook Feed

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på tilbud, nye produkter og en masse mere, med Rawfit Concepts nyhedsbrev.

Klüwersgade 8
8600 SIlkeborg
Tlf: 22 80 23 73
Email: Info@rawfitconcept.dk
CVR: 36466030
Konto: 2380 4387 906490
Mobilepay: 22-802373

Betingelser og vilkår

Wordpress hjælp & support