Vores professionelle trænere


Vi er et hold dedikerede trænere som brænder for det udendørs element. Vi er alle ret glade for leg, fællesskab, det konkurrerende, effektiv helhedsorienteret og kvalitativ træning. Vi kan lide at se den enkelte medlem blive bedre til at tage armbøjninger, grine med de andre på holdet og nyde naturen. Vi føler os alle meget privilegeret over at have en funktionsdygtig krop og er ydmyge overfor det privilegie det er, at have en sund krop og hjerne og glæder os over den livsglæde der kommer heraf. Klik på os for at læse lidt mere om hvem vi er.

  • slide
  • slide
  • slide

Hvorfor træne med os?


VORES TRÆNERE

Alle vores trænere har års erfaring med træning. Flere af dem er tideligere top atleter indenfor MMA, Håndbold, fodbold og triathlon. Hos os gennemgår alle trænere et oplæringsforløb indeholdende et kursus i funktionel anatomi og fysiologi samt superviseret undervisningslære, inden de starter som trænere.

TRÆNING I DET FRI

Vi træner i verdens bedste træningslokaler - Naturen Her er ingen vægge og høj musik. Du mærker vinden blæse i dit hård, solen varme på dine kinder og lugter duften af frisk mos og grannåle i dine næsebor.

SIMPEL OG RÅ TRÆNING

Træningen hos os er først og fremmest tilpasset den enkeltes niveau. Derfor kan alle være med. Hos os har trænerne altid meget stort fokus på den enkeltes udgangspunkt så alle udfordres dér hvor de er.Træningen er altid forskellig fra den forudgående time.

Vores Træner Team


Vi er stolte over at kunne præsentere et stærkt team af proffesionelle trænere.

Camilla Fabricius som har skabt Rawfit conceptet. Camilla er en kompetent og anerkendt professionel træner der vil kræve fokus og koncentration.

Niveauets barre må hverken være sat for lavt eller for højt, men bør kontinuerligt tilpasses efter den fysiske og mentale dagsform.

Jeg giver deltagerne på holdet en god oplevelse med smil, røde kinder og sved på panden på den smukkeste arbejdsplads – ude i naturen

passioneret elitesvømmer og siden hen som instruktør, frivillig og breddechef i foreningslivet. Tidligere har det været gymnastikken og fodbolden, der har sat sig i muskulaturen.

27 år, uddannet pædagog. Hun har tidligere spillet meget badminton og senere håndbold, hvilket hun også spiller i dag.

Karen Dalgaard har flere års erfaring med træning og undervisning i naturen. Hun er uddannet kandidat i Idræt og Sundhed, er tidligere højskolelærer og brænder for natur, krop og bevægelse.

Mikkel arbejder til dagligt i forsvaret, på flyvestation Karup. Hvor han arbejder med sikkerhed og henter folk ud som er kommet til skade. Hans trænings baggrund er meget forskellig. Han har roet kajak siden han var 10 år gammel, og været til EM flere gange.

Beskrivelse kommer

Testimonials


Facebook Feed

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på tilbud, nye produkter og en masse mere, med Rawfit Concepts nyhedsbrev.

Klüwersgade 8
8600 SIlkeborg
Tlf: 22 80 23 73
Email: Info@rawfitconcept.dk
CVR: 36466030
Konto: 2380 4387 906490
Mobilepay: 22-802373

Betingelser og vilkår

Wordpress hjælp & support