Camilla Fabricius

Ejer


Camilla har altid været fascineret af hvordan man kan bruge sin krop fysisk og hvordan det påvirker mentalt. Den måde hvorpå det kan påvirke ens humør i positiv retning og den rene følelse af styrke og frihed der er så overfør bar på andre områder af livet. 

træne kvalitativt frem for kvantitativt og dér er man nødt til hele tiden at optimere sin teknik og mærke efter I sin krop undervejs

I det levede liv kan det for mange synes svært at indlægge træning. Men hvis du tænker over det, er det ikke så svært. Armbøjninger kræver kun din egen fulde længde og så er du allerede rigtig godt på vej. En stærk krop sidder mellem ørerne. Du har muligheden med dig alle steder om du rejser, arbejder på kontor eller hvad du gør. Kroppen er dit redskab- valget er dit. Netop den bevidsthed er med til at drive Camilla som træner og den vil hun gerne  give videre til de mennesker hun træner. Camilla har trænet på mange forskellige måder, men træning med kettlebells er hendes absolutte favorit fordi du både kan opbygge styrke og træne dit kredsløb samtidig. Teknik i øvelserne har altid været hendes absolutte omdrejningspunkt. Det hænger også sammen med at træne kvalitativt frem for kvantitativt og dér er man nødt til hele tiden at optimere sin teknik og mærke efter I sin krop undervejs og efter en træning. Træning handler for Camilla ikke kun om at blive træt og øm men I særdeleshed om at blive bedre, have det godt undervejs og bagefter.

Facebook Feed

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret på tilbud, nye produkter og en masse mere, med Rawfit Concepts nyhedsbrev.

Klüwersgade 8
8600 SIlkeborg
Tlf: 22 80 23 73
Email: Info@rawfitconcept.dk
CVR: 36466030
Konto: 2380 4387 906490
Mobilepay: 22-802373

Betingelser og vilkår

Wordpress hjælp & support