PERSONLIG-TRÆNING


TRÆNING FRA DIT UDGANGSPUNKT

Personlig træning er til dig der har svært ved, at finde motivationen selv og ønsker  proffessionel sparring med en træner der er der, 100% for dig og dine ønsker og mål.


 Personlig træning kan også bruges, hvis du er nybegynder og usikker på, hvordan man i det hele taget bruger sin krop og, hvordan den trænes optimalt ud fra dit udgangspunkt. 

 

Har du et specifikt mål om vægttab, muskelopbygning og livsstilsændringer, hvor al opmærksomhed er rettet på dig, vil du få det bedste udgangspunkt til, at opnå et tilfredstilende resultat, ved hjælp af en Personlig træner.


 Gennem hele forløbet, vil du sammen med din træner hele tiden kommunikerer og revaluerer aftalte  mål og træningsplan, så du forbliver motiveret og fokuceret.


Kosten er altid alfa omega, i sær, hvis det drejer sig om vægttab, derfor vil vi også bruge en del tid på kostændringer, kostvaner og  kostplaner, så gamle spisevaner og spisemønstre brydes.


 Kostændringerne  skulle gerne vil  give dig styrke til  at modstå de udfordringer kroppen bliver udsat for, når du skal i gang med de fysiske og mentale udfordringer, hvilket vil give dig yderligere tro og kræfter til at nå "toppen". 


HAR DU SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS VENLIGST  PÅ TLF: 22802373

Super træning i Danmarks skønneste omgivelser - hvor der altid er plads til personlig rådgivning.

- Mogens Trads