FIRMA TRÆNING

- AKTIV TRÆNING TIL DIN VIRKSOMHED

GLADE OG MOTIVEREDE MEDARBEJDERE GIVER BEDRE BUNDLINJE

I vores hverdag og arbejdsliv er strømmen af løbende information så massiv, at vi har brug for pauser, hvor vi kan nulstille hjernen for igen at kunne tænke klart.


Medarbejdere, der er energiske og tilstede bidrager til et positivt fællesskab og til at arbejde effektivt. Det kan derfor godt betale sig at have opmærksomhed på medarbejdernes velvære og trivsel.


Det kan gøres ved, at man som virksomhed tilbyder sine medarbejdere forebyggende redskaber til at holde sig både fysisk og mentalt i form.

Signatur-timerne Rawfit MIND eller STRONG kan hjælpe med at reducere stress på arbejdspladsen. Træningen kan skabe bedre fokus og fjerne unødige spændinger i nakke, skuldre og ryg, som er noget, mange døjer med.


Rawfit Concept tilbyder skræddersyet undervisning ude hos jer i virksomheden. Det kan foregå enten i et mødelokale, konferencerum eller i kantinen. Lige der, hvor I har plads til det. I godt vejr, kan det også foregå udenfor.


Pris: 1500,- kr. for 1 times træning inkl. lån af måtter

Ved køb af 10 gange Rawfit FIRMA TRÆNING er prisen 1200,- kr. pr. gang. Max. 10 personer, derefter +150,- kr. pr. person.

(Priserne er ekskl. kørsel, der påregnes efter statens takst på 3,70 kr. pr. km.)


Kontakt

Du kan kontakte Camilla via vores kontaktformular (se knappen nedenfor), hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke Rawfit Concept til en eventuel prøvetræning for dine medarbejdere eller kollegaer. Du kan også ringe på +45 22 80 23 73 eller skrive en e-mail til info@rawfitconcept.dk 


Træn i skoven, ved vandet, i naturen. Det er det bedste træningscenter, du kan få.

Rawfit Concept

Rawfit Concept ApS

Copyright @ All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend