OM RAWFIT CONCEPT

Om Rawfit Concept


Rawfit Concept ,Outdoor Training Koncept har eksisteret i 10 år og er  startet af Camilla Fabricius, og bygget op omkring udendørs træning i naturen -

i og omkring Silkeborg.


Rawfit Concepts historie og etablering

"At træne - enten det at løbe, styrketræne eller hvad det nu kan være - bare det at bruge kroppen, har altid været et frirum for mig, et sted, hvor jeg kan slappe af og få fornyet styrke og tro på, at jeg kan klare ting, som kan være svære for mig.

Siden jeg var 16 år gammel, har jeg brugt styrketræning og løb til at mærke mig selv og finde ind til min power.


Som barn var jeg egentlig ret genert, men træningen og det at bruge min krop, har lært mig at få kontakt til min egen styrke og har hjulpet mig til at finde ind til det, som jeg er virkelig god til, og som er vigtigt for mig. Pudsigt nok er denne opdagelse også blevet min passion, til at hjælpe andre med at mærke glæden ved at bruge kroppen.

Det ligger mig meget på sinde, at andre mennesker har det så godt som muligt via en aktiv krop.


Jeg er uddannet hold-instruktør og begyndte at arbejde i fitnessbranchen, ved siden af mit almindelige arbejde som pædagog.

Da jeg fødte mit første barn, opdagede jeg, at jeg ikke længere havde så meget tid til min træning, så jeg var nødt til at skifte træningscentret ud med stuegulvet. Det var egentligt befriende, fordi det satte mig fri til at træne, når jeg ville, og hvor jeg ville.


Da familien flyttede fra Sjælland til det smukke Silkeborg, blev jeg utrolig inspireret af området og den helt unikke natur

og herudfra begyndte ideen om, at starte Rawfit Concept at tage form. 


Første forløb blev udarbejdet i samarbejde med en kostvejleder, og en bootcamp for kvinder med træning i naturen, var klar til afprøvning.

18 kvinder tilmeldte sig, trænede i to måneder, tabte sig i gennemsnit fem kilo og havde fået blod på tanden til at fortsætte.


Det bredte sig som ringe i vandet, og et hold blev til to, som blev tre osv..... I dag er vi otte trænere og med over 20 holdtimer om ugen.


Vi træner i naturen, og har 7 forskellige koncept timer - MIND, STRONG,TRAIL,ULTRA og Yoga, derudover barselstræning for nybagte mødre, Senior træning, Bootcamps, firmatræning samt forskellige special tilpassede træningsforløb.


Ideen bag konceptet er, at få så mange til, at mærke glæden ved at træne udendørstræning, året rundt og 

få den enkelte til at føle succes ved, at være aktiv sammen med andre - uanset ens eget træningsmæssige udgangspunkt.


Det er det simple ved blot at smide sig på jorden og træne,- ikke en masse udstyr, men bare bruge kroppen som redskab i naturens kulisse, og det rå, som

naturen er, med skiftende årstider i vind og vejr, hvilket udformer vores slogan, Keep it Simple,- Keep it RAW.


Rawfit Concept samarbejder med Naturstyrelsen og Silkeborg Kommune, i forhold til,  at bevare og beskytte, naturens fauna og dyreliv.


RIGTIG GO' TRÆNING

Hvis du møder mennesker på deres niveau og motivation, så får de det bedste udgangspunkt, for at opnå  et realistisk mål.

Camilla Fabricius

Rawfit Concept (Founder)

10 år med udendørs kvalitets-træning i

Silkeborgs smukke natur,- Året Rundt