DET SIGER DE OM OS


"Den fedeste træning for alle - uanset niveau - og altid med dygtige trænere og masser af frisk luft året rundt. Det gælder både Strong, Run og Mind. Derudover er der et supergodt fællesskab blandt os deltagere, og vi hygger os altid både før, under og efter træning."

- Lene Klinkby Kjærgaard


"Træning i naturen giver mig meget energi hele året, og det er fantastisk at følge med i årets gang derude, lytte til fuglene, kigge op i bladene, kigge på grenene, der svajer i vinden, lytte til vindens susen osv. Rawfit er desuden rigtig god og varieret træning med plads til fællesskab og et grin. Synes, det er dejligt at kunne vælge mange forskellige træningstidspunkter, så træningen kan passes ind i forhold til mine øvrige aktiviteter. Rawfit er for alle - også vi folkepensionister - fordi det er varieret træning og man selv har mulighed for at lægge den energi i træningen, som man synes, man kan overkomme. Desuden er det muligt at vælge forskellige træningsformer (Mind, Strong, Run mv.). Jeg har slet ikke fundet noget, der kan matche Rawfit."

- Hanne Fjord


"Da jeg startede på Rawfit for 4-5 år siden, så var jeg rimelig ny i byen - en sjællænder i det jyske - Rawfit giver styrke, venskaber og sjove oplevelser i naturen - man glæder sig til træningen og de skæve kommentarer om det er ved søen eller i skovbunden ved Østre eller på gruset/asfalten ved Aqua. Man fyldes med energi, mens sveden driver blandt lystige rawmænd og rawquinder - træningen skylles ned med lidt rom på broen efter den afkølende tur i søen - og alle er positive. Stor tak til Camilla for ideen og firmaet."

- Henrik Hauberg


"Rawfit er den fedeste sport jeg til dato har dyrket. Rawfits udendørs træning med dygtige trænere har givet mig en god fysisk form, meget sved på panden, masser af grin og nye venskaber. Jeg var relativt ny i Silkeborg, da jeg startede med at træne. Rawfit betød for mig, at jeg faldt til i byen."

- Torben Frølund Jepsen


"Kan kun give Camilla og hendes team de bedste anbefalinger.

De er top profesionelle og altid klar med alternative muligheder, hvis den viste øvelse

volder problemer.

Man får styrket både krop og sjæl, med godt humør og i de smukkeste omgivelser, under den blå himmel, ved søen og i  Skoven.

Så fantastisk."

-Annette Rasmussen


"Fantastisk træning, stemning og energi. 

Alle burde deltage."

- Mik Ellegaard Bechmann


"Rawfit-træning er uundværlig!

Jeg begyndte at træne hos Rawfit Concept i sommeren 2020.

Det er skøn og effektiv træning, hvor vi nyder vores smukke natur året rundt.  Alle trænere, jeg har mødt, har været dygtige, søde og uhøjtidelige,

og der er en rigtig god stemning på holdene."

- Lene Rosen


"Startede på barselshold hos Camilla og ca. for 6 år siden og hænger stadig ved.

Det er fantastisk at træne i naturen året rundt.

De forskellige trænere har forskellig tilgang og giver en fantastisk allround træning.

Stemningen og humøret er i top og det samme er sammenholdet på tværs af alder, køn, højde og drøjde."

- Anne Visholm


"RawFit giver mig en fantastisk god træning. Altid.

Fysisk og mentalt og socialt.

Med dygtige trænere - og super søde træningsmakkere.

At vi træner ude i vores smukke natur, hele året, er altafgørende for træningsoplevelsen.

Og du kan træne alle ugens dage, når det passer ind i din hverdag; morgen, formiddag, eftermiddag eller om aftenen.

I al slags vejr, året rundt.

Kom og vær med til RawFit."

- Anne Marie Rask