DET SIGER DE OM OS


"Den fedeste træning for alle - uanset niveau - og altid med dygtige trænere og masser af frisk luft året rundt. Det gælder både Strong, Run og Mind. Derudover er der et supergodt fællesskab blandt os deltagere, og vi hygger os altid både før, under og efter træning."

- Lene Klinkby Kjærgaard


"Træning i naturen giver mig meget energi hele året, og det er fantastisk at følge med i årets gang derude, lytte til fuglene, kigge op i bladene, kigge på grenene, der svajer i vinden, lytte til vindens susen osv. Rawfit er desuden rigtig god og varieret træning med plads til fællesskab og et grin. Synes, det er dejligt at kunne vælge mange forskellige træningstidspunkter, så træningen kan passes ind i forhold til mine øvrige aktiviteter. Rawfit er for alle - også vi folkepensionister - fordi det er varieret træning og man selv har mulighed for at lægge den energi i træningen, som man synes, man kan overkomme. Desuden er det muligt at vælge forskellige træningsformer (Mind, Strong, Run mv.). Jeg har slet ikke fundet noget, der kan matche Rawfit."

- Hanne Fjord


"Da jeg startede på Rawfit for 4-5 år siden, så var jeg rimelig ny i byen - en sjællænder i det jyske - Rawfit giver styrke, venskaber og sjove oplevelser i naturen - man glæder sig til træningen og de skæve kommentarer om det er ved søen eller i skovbunden ved Østre eller på gruset/asfalten ved Aqua. Man fyldes med energi, mens sveden driver blandt lystige rawmænd og rawquinder - træningen skylles ned med lidt rom på broen efter den afkølende tur i søen - og alle er positive. Stor tak til Camilla for ideen og firmaet."

- Henrik Hauberg


"Rawfit er den fedeste sport jeg til dato har dyrket. Rawfits udendørs træning med dygtige trænere har givet mig en god fysisk form, meget sved på panden, masser af grin og nye venskaber. Jeg var relativt ny i Silkeborg, da jeg startede med at træne. Rawfit betød for mig, at jeg faldt til i byen."

- Torben Frølund Jepsen