PERSONLIG TRÆNING

VED CAMILLA FABRICIUS


PERSONLIG TRÆNING

v/Camilla Fabricius


Med personlig træning får du hjælp til at motivere dig selv til at komme i mål med de ambitioner, du har med din træning.


Vi kan træne, hvor du vil, men som udgangspunkt træner vi er ude - i skoven, ved søen eller hjemme hos dig i din have - det kommer an på dine ambitioner.


Vi starter med en snak, hvor jeg hører, hvad du har brug for. Herefter tilrettelægger jeg dit program. Du vil blive udfordret tilpas, så du får energi efter træningen, og føler dig motiveret til næste træningspas.


Hvis du ønsker et vægttab, kan en indledende kropsanalyse test være et effektivt måleredskab. Vi starter derfor med at veje dig og finde ud af forholdet mellem din muskelmasse og din fedtmasse.


Derefter gennemgår vi et trænngsforløb, og jeg motiverer dig hele tiden til at træne mod dit mål.


Vi slutter af med en ny vejning for at se effekten af træningen.

Det får du ved personlig træning med Camilla

Du skal træne med mig, hvis du har svært ved at komme i gang selv. Jeg kan hjælpe dig til at motivere dig selv. Jeg kan give dig et kærligt men bestemt spark bagi, som sætter dig igang med at træne og derefter bliver selvkørende med den.


Du skal også træne med mig, fordi jeg er god til at motivere. Jeg gør mig megen umage med at forstå det menneske, jeg står overfor. J

Jeg presser dig med tilpas udfordringer, så er du hele tiden føler effekten af vores træning, uden du falder død om.


Fordelene ved at træne én til én er, at vi kan rette fokus på din teknik og dermed opnår gevinst af træningen langt hurtigere, end hvis der var tale om holdtræning.


Personlig træning kan blive det første vigtig skridt på vejen til at realisere de drømme, du har for din krop og sjæl.