PERSONLIG TRÆNING

V/ HENRIETTE NIELSEN

PERSONLIG TRÆNING

v/Henriette Nielsen

Min filosofi i forhold til træning er, at en velafstemt en af slagsen er den allerbedste behandling vi kan give os selv – og at denne positive udvikling uundgåeligt kommer til at skabe transformationer på andre områder af vores liv.

 

Dybest set er en stærk og smertefri krop billetten til selvstændighed – den giver friheden til at leve det liv man ønsker.

Jeg har en baggrund som personlig træner, ernæringsvejleder, coach, og behandler.

Dette grundlag udvides kontinuerligt, da en optimeret viden vil sikre at jeg – i samarbejde med dig - kan hjælpe dig bedst muligt i forhold til at indfri din målsætning.

 

 

I praksis har jeg særligt en god portion erfaring med områder som styrkeudvikling, genenedsættelse ved - eller eliminering af skavanker, etablering af gode træningsrutiner for dig som er nybegynder eller blot har holdt en længere træningspause – og generel livsstilsoptimering for dig, som ønsker at opbygge mere energi og overskud.


 

Hvad end det ene eller det andet – eller både/og – er i fokus, så er min tilgang til både dét -og dig – coachende.

Det vil sige, at jeg ikke kommer til at præsentere dig for en entydig kæft-trit-&-retning plan, men i stedet vil udfordre dig og bringe dig i spil, så vi sammen kan skabe en gangbar plan, som er realistisk – det i forhold til din samlede livssituation og dit mentale overskud.

Dette gør jeg fordi, at al forandring katalyseres ved at vi begynder at tænke anderledes, for så at agere anderledes.

 


Helt lavpraktisk, så vil ethvert forløb starte med en indledende snak, hvor vi afstemmer din målsætning og hvad der skal til, og hvor jeg lærer dig -og din livssituation at kende, så dit forløb kan få det bedst mulige afsæt..

Denne kan vi tage telefonisk eller vi kan mødes fysisk.


HAR DU SPØRGSMÅL SÅ KONTAKT OS VENLIGST PÅ TLF: 22802373