BOOTCAMPS

Personlig forandring starter her

En bootcamp er ideelt til dig der har bruge for skemalagt træning og hvor der er individuel fokus på dine mål, udfra dit udgangspunkt.


På vores bootcamps er der  altid et max antal deltagere , hvilket giver træneren mulighed og tid til at rette al fokus på deltagernes træning og teknik.

Så du vil føle dig tryg og i gode hænder, i sær hvis det er første gang du deltager i denne slags træning sammen med andre.


Sammen med de andre deltagere på bootcampen vil du ofte føle et fantastisk sammenhold som vil give dig ekstra gåpåmod til at yde lidt mere og derved komme frem til det mål du ønsker.


Under hele forløbet i bootcampen vil der være en lukket faceBook gruppe så du kan kommunikere med din træner og evt. meddeltagere om træning, motivation, kost og meget mere.


Vi tilbyder 3 slags Bootcamps, som alle har forskellige niveauer og formål, alt efter hvad du ønsker, at ligge vægt på, når Din nye livsstil starter.

Har du spørgsmål inden evt. vælger en camp, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak, om de muligheder vi tilbyder.

"Den skønneste udendørs træning med professionelle trænere.

Meget afvekslende og lærerigt og udfordrende.

Kan kun anbefale Rawfit - der følger skønne mennesker, gode grin, team-øvelser, styrke- og balanceøvelser og hvis du er frisk hopper du i søen med de fleste af os bagefter.

Et unikt fællesskab."

- Louise Amstrup