RAWFIT KOSTAFTEN


Et anderledes ”foredrag"

Dette er ”foredraget” for dig som er faret vild i kostjunglen, og ikke kan finde ud af hvad der er op og ned - og sund fornuft.

Må man spise brød, er kartofler usunde, er sukker virkelig gift, bliver man hvad man spiser, er morgenmaden dagens vigtigste måltid, hvordan spiser jeg sundt uden at stå i køkkenet altid?


Sidder du inde med en masse ubesvarede spørgsmål, vil du have løst nogle ”mysterier og myter” omkring kost, så er dette formentlig et foredrag for dig.


For det er nemlig DIG der stiller spørgsmålene og jeg svarer efter bedste evne.

Dette er foredraget uden drejebog, vi kan kalde det en slags

”hatten rundt” i kostjunglen.


Lyder det interessant, så kom til dette foredrag  - kvit og frit - i Raw Fit Hernings nye lokaler.


Sidst på aftenen vil jeg tillade mig at bruge et kvarter på at fortælle om RawFit konceptet, hvad indeholder et bootcamp hos  RawFit Herning - og hvad kan det gøre for dig.


Der er ingen købe-tvang.

Du er hjertelig velkommen alligevel😊.


Datoen er:

Onsdag d. 18/8 -2021 - Kl. 19-21.


Med venlig hilsen


Janette


Raw Fit Herning

Jeg har en kæmpe passion omkring træning og sundhed.

Jeg har trænet mange forskellige ting i mit liv, og er altid nysgerrig på forskellige træningsformer, og bliver stadig imponeret over hvad kroppen kan klare - med den rette træning og ernæring.Den glæde vil jeg gerne give videre på mine bootcamp-forløb og invitere dig med til en sjov, effektiv og livsbekræftende træning, som samtidig giver resultater og gør dig stærk.

 

 

Jeg tilbyder et råt og  fedt træningsmiljø med masser af plads at boltre sig  på, græs i lange baner og skov i baghaven. Ud over det er der også mulighed for at gå indendøre, når vejret bliver virkelig skidt, men udgangspunktet er træning udendørs, året rundt.

 

Min baggrund


Janette Søgaard, 49 år ung og inkarneret træningsfreak.

Jeg har trænet i mange år selv og løbende uddannet mig inden for fitness og sundhed igennem de sidste 30 år. Jeg har prøvet kræfter med mange typer træning som blandt andet:


  • Cykling, mountainbike, spinning, cykelguide
  • Styrketræning
  • Crossfit
  • OCR løb
  • Løb

Det er med denne baggrund at jeg har ønsket at skabe det fedeste træningssted, og også derfor at jeg er enormt stolt over at stå i spidsen for Rawfit Herning, i samarbejde med Rawfit Silkeborg.


Jeg ønsker, at give den glæde som jeg har ved træning videre til dig som deltager, og vil gøre alt hvad jeg kan for at DU får en velforberedt, udfordrende træning hver gang.